sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Ensimmäinen postaus

Moikka ja tervetuloa blogiini! :)

Ensin vähän siitä, miten tämä kynsi-intoni alkoi: Kiinnostuin kynsien koristelusta vajaa vuosi sitten, kun ostettuani pari kynsilakkaa, kaupan kassa suositteli ostamaan Konadeja, niillä saisi kuulemma helposti vaikka minkälaista kuviota kynsiin ilman suurempaa vaivaa. Harvoin jaksoin siihen aikaan kuluttaa aikaani kynsien lakkailuun, ja varsinkaan koristeluun, joten kiinnostuin Konadeista heti.
 Kotona menin sitten heti etsimään mistä niitä Konadeja oikein hankkisi, ja eksyin samalla sitten kynsiblogien ihmeelliseen maailmaan. Joitain tunteja siinä sitten meni muiden tekemiä upeita kynsiä ihaillessa, ja ihmetellessä miten sellaisia jaksaa joku väsätä. (No, nykyään tulee itsekkin väsättyä niitä kanssa vähän turhankin pitkään, eikä lopputulos ole edes kummoinen)
 Pari viikkoa myöhemmin rohkaistuin sitten kaverini kanssa tilaamaan Cesarsshopilta ensimmäiset Konadini. Ensimmäisellä kerralla en uskaltanut vielä paljoa ostaa: stamper, scraper, musta Konad-lakka ja laatta m57 tuli sitten parin päivän päästä postilaatikkoon. Sen jälkeen en vieläkään säännöllisesti alkanut kynsiäni koristella, vaan vasta viime syksynä todella aloitin. Olen myös oppinut tykkäämään (muiden kynsibloggareiden lakkauksia katsellessani) kaikenvärisistä kynsilakoista, mitä en olisi kyllä vuosi sitten kuvitellut ikinä pitäväni kynsissäni. Silloin harvoin kun kynteni lakkasin, niin väri oli vaaleanpunainen tai pelkkä kirkas lakka. Nykyään ei tule niitä edes käytettyä, tylsiä värejähän ne ovat! :D
Lakkakokoelmani on (vielä) aika pieni ja surkea, ja vähäisiä rahoja mitä minulla on en viitsi kuluttaa (kaikkea) kynsilakkoihin. Mutta kyllähän se siitä kasvaa :)
Perustin nyt sitten blogin, vaikuttaa hauskalta hommalta :D Joka päivä tuskin tulee aina käytyä, tai joka toinen päivä postattua, mutta yritän kuitenkin usein täällä käydä.
Toivotaan että huomenna ehdin sitten ensimmäiset kynsilakkaukseni tänne blogiin laittaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti