maanantai 6. helmikuuta 2012

Ekat kynsikuvat


 Kaivoin tässä kamerastani muutaman kynsikuvan, että pääsen alkuun tässä blogissani. Tässä ensimmäiset:

 En keksinyt tätä ideaa itse, vaan näin Charming Nailsin blogissa. Oli niin hienot että piti koittaa (vähän eri väreillä kylläkin) ja ihan kivat niistä mielestäni tuli :) Vähän kuluneet jo noissa kuvissa.. Lakkoina China Glazen Flying dragon, saman merkin Shocking pink ja Kissin hopeinen nail art -lakka. Keskellä leopardia Konad-laatasta m57 mustalla Konad-lakalla.

Tässä toiset kynnet, nämäkin minusta ihan kivat, vaikka edelliset on hienommat. Samantapaiset kuin ylemmät, mutta tuo keskusta vinottain. Lakat oli Mavalan black, Oriflamen ihana hopea Night fever ja Kissin valkoinen nail art -lakka. Ja samalla tavalla leopardit kuin edellisessä lakkauksessa.

Sitten vielä yhdet, nämäkin jo yhdestä sormesta vähän kuluneet. No, ei se mitään :) Lakkoina China glazen Turned up turquoise ja leimaukset taas Konad m57 -laatasta, tällä kertaa seeprakuvio. Leimauksessa Mavalan white, toimii minusta leimauksessa ihan hyvin.

Sori huonot ja epätarkat kuvat, omistan tällä hetkellä vain surkean digikameran, jolla tulee harvoin hyviä kuvia kynsistä, tai mistään muustakaan. Tai sitten en vain osaa ottaa :D Uudesta kamerasta haaveilen, järkkäristä. En mistään hirveän kalliista, mutta sellaisesta perushyvästä. Ensi kesänä saatan sitten sen hankkia, kun on tarpeeksi rahaa kasassa..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti