maanantai 2. heinäkuuta 2012

Parit lakkaukset kesältä + ostoksia

Nonniin ja uusi postaus olisi vihdoin tulossa! (edellisestähän ei ole kuin reilut 2kk :D) En vaan koristellut kynsiä tuossa pitkään aikaan, ja tuskin ketään kiinnostaa pelkkiä yhden värin lakkauksia katsoa. Mutta nyt olen taas innostunut koristelemaankin kynsiäni välillä, joten ehkä saan tänne blogiinkin postauksia jatkossa hieman useammin kuin kerran parissa kuukaudessa. Tässä yhdet kynnet jotka tein alkukesästä: Lakkasin kynnet ensin China Glazen Shocking pinkillä, ja sitten leimailin Konadin m54 -laatasta samalla kukkakuviolla eri väreillä kynsille. Päälle laitoin vielä kerroksen Flormarin vaaleanpunaista U27 supershine lakkaa tuomaan vähän kimallusta.

Sitten vähän ostoksia Tuurista:


Kolme euron kynsilakkaa. Testattu jo kaikkia: vihreää laitoin viisi kerrosta ja väri oli silti paljon vaaleamman vihreä kuin pullossa eikä siis peittänyt kunnolla. Mutta ihan nätti silti. Ja lilat lakat vaikuttivat hyviltä, kuivui nopeasti ja kaksi kerrosta riitti, halkeilivat vaan aika nopeasti. Ensi kerralla sitten päällyslakkaa ja katsotaan kestäisikö vähän paremmin. Mielestäni ihan hyvät lakat kuitenkin euron hintaisiksi. :)


Ostin myös Isadoran vaaleansinisen Graffiti -lakan joka oli alennuksessa, ja ensimmäisen (jee!) magneettilakkani joka on myös Isadoran niinkuin kuvasta varmaan näkyy :D Vieressä nyt kynsissäni oleva lakkaus China Glazen Sexy In The City -lakalla ja ostamallani Isadoran graffitilla.





...ja tuli ostettua myös parikahden euron strassirasiaa ja 5,5 e hintainen Konad m14 -laatta. Ihastuin niin tuohon tikkariin ja varsinkin noihin muffinsseihin. Rakastan nimittäin muffinsseja, leipomista ja varsinkin syömistä! B-)

2 kommenttia: